Lehátko může být umístěné trvale venku bez zastřešení

Odolná nerezová konstrukce

Vysoká nosnost, materiály nejvyšší kvality pocházející ze zemí EU.

Certifikováno TÜV SÜD Czech s.r.o. , Inspekční certifikát evid. č. 08.827.253

Všechny díly konstrukce jsou z ušlechtilé nerezové oceli včetně šroubků, rohy jsou vyrobené ze speciálního plastu se skelnými vlákny, ve kterém je zalisovaná kovová vložka se závitem. Nohy jsou zpevněné speciálními nerezovými díly. Součástí konstrukce je nerezová lišta, díky které je potah vypnutý na maximum a neprověšuje se.

Voděodolný venkovní pelech pro psa ANADI je vyroben z nerezového profilu 2,5 x 2,5 cm. Verze Anadi Masive je vyrobená z profilu 3 x 3 cm. Tato verze je vhodná tam, kde je předpokládaná opravdu extrémní a intenzivní zátěž, např. do chovatelské stanice velkých plemen.

Voděodolný potah z kompozitního materiálu

Potah je original Batyline® - flexibilní kompozitní textílie unikátních vlastností pro vnitřní i venkovní použití. Výrobní proces termofixace zajišťuje výjimečnou odolnost proti roztržení, parametry tkaniny v tahu jsou 4,4 t na m². Složení příze zajišťuje barevnou stálost, nebledne ani se neohřívá při dlouhodobém umístění na přímém slunci. Kromě odolnosti proti UV záření vykazuje Batyline® rovněž vysokou odolnost proti plísním. Samozřejmě je voděodolný a omyvatelný.

Existuje mnoho levnějších napodobenin tohoto materiálu pocházejících především z východu, a přestože vypadají na první pohled stejně, jejich vlastnosti jsou naprosto rozdílné.

Luxusní pelechy pro psy na celý život – lehátko Anadi je kompletně servisovatelné, náhradní díly jsou skladem.