Lehátko ANADI v interiéru - elegantní, snadná hygiena, vhodné i pro alergiky

Elegantní a hygienický domácí pelíšek

Lehátko Anadi se hodí do každého interiéru, vyniká svou elegancí a stylem. Díky jednoduchým a čistým tvarům není rušivým doplňkem ani v klasickém, ani moderně zařízeném interiéru. Velmi rychlá, snadná a důkladná údržba s minimálním zatížením domácnosti prachem, odolnost materiálu potahu proti plísním a snadná eliminace roztočů v dnešní uspěchané a alergeny zatížené době dělá z nerezového lehátka Anadi pelíšek budoucnosti.

Snadná údržba a úklid

Při běžném úklidu omyvatelný pelíšek očistíme vlhkou houbičkou, při vytírání místnosti přejedeme mopem nejen prostor pod lehátkem, ale i lehátko samotné. To samé při luxování nebo zametání. Při větším znečištění nebo zápachu lehátko ve vaně nebo sprchovém koutě osprchujeme a vyčistíme pomocí kartáčku a běžného čisticího prostředku z obou stran. Necháme chvíli okapat a vrátíme na místo. Potah lze sundat a vyprat v pračce na 40 stupňů, není to však nutné, neboť výše popsaným rychlým způsobem vyčistíme lehátko dokonale.

Účinná desinfekce

Pokud se objeví nevítaná návštěva v podobě blech a jiných roztočů, celé lehátko jednoduše postříkáme desinfekcí, necháme působit dostatečně dlouho a pak osprchujeme. Eliminace roztočů je tak rychlá a maximálně účinná. Samozřejmě nevynecháme ani okolí lehátka.

Vhodné pro alergiky

Díky unikátním materiálům, rychlému, jednoduchému a velmi důkladnému úklidu lehátka Anadi a jeho okolí je tento hygienický pelíšek ideální nejen pro alergické psy a psy s kožními problémy, ale i dvounohé členy domácnosti se sklonem k alergii, atopii. Zatížení domácnosti s hygienickým lehátkem je mnohem menší, než v případě polštářových pelechů a matrací, které do sebe vstřebávají vlhkost, prach a pyly a pokud se často neperou, mohou se stát domovem roztočů, zdrojem plísní. Z praxe víme, že každý den pod lehátkem vymeteme malé množství velmi jemného prachu. Ne písku, chlupů, ale jemného prachu, který polštářové pelechy pohlcují. Každý den. A jak často se v domácnostech perou psí pelíšky? Opět z vlastní praxe víme, že to tak často nebývá, protože údržba pelechu, zvláště větší velikosti, není úplně jednoduchá. Rozebrat, jednotlivé díly vyprat, usušit, složit dohromady – to není desetiminutová záležitost jako v případě dokonalé očisty omyvatelného voděodolného lehátka Anadi.

Z praktického lehátka luxusní kanape

Pro zvýšení komfortu lze na lehátko umístit matraci Anadi. Připevní se k lehátku jednoduchým a rychlým způsobem. V nabídce máme jednoduché látkové matrace nebo matrace s podhlavníkem z umělé kůže, které se čistí snadno a rychle jako lehátko samotné. Zvláště psi, kteří mají problém s krční páteří, podhlavník ocení jako opěrku hlavy. Menší plemena se zase v pelíšku s podhlavníkem cítí bezpečněji.