Pelechy i pro největší psy, to jsou odolná lehátka ANADI

Také vás unavuje čištění pelechu či matrace pro velkého psa?

Tohle všichni majitelé velkých či dokonce obřích psů velmi dobře znají. Pelíšky, matrace či pelechy pro velké psy umístěné v domě jsou časem cítit, musí se čistit, prát, což u pelíšků XL či dokonce pelíšků 2XL není vždy úplně snadné. Polštářové pelechy a matrace do sebe vstřebávají vlhkost, prach a pyly a pokud se často neperou, mohou se stát domovem roztočů, zdrojem plísní. Rozebírání, praní, sušení a opětovné skládání velkých polštářových pelechů je natolik komplikovanou a časově náročnou záležitostí, že se - ruku na srdce - v málokteré domácnosti perou dostatečně často. Důvodem méně častého praní může být i fakt, že látkový pelíšek vypadá po každém praní hůře. 

I běžný úklid domácnosti je s matrací pro velké psy komplikovanější

Rovněž běžný úklid domácnosti, jako zametání, vysávání, vytírání podlahy, nám manipulace s pelechem pro velké psy komplikuje. Velký pelech pro psa je třeba přemístit, vyluxovat a vytřít pod ním, po uschnutí podlahy ho vrátit na místo – opět spoustu úkonů navíc.

Venkovní pelech pro velké psy

Venku je to ještě složitější. Venkovní voděodolný pelech pro velké psy, účinný v prevenci proti otlakům, který by psa izoloval od chladné země, mohl by být celoročně umístěný na nezastřešeném místě a zároveň byl celoročně použitelný, je science fiction. Nebo není?

Lehátko pro velké psy

Řešením jsou lehátka Anadi jako ideální voděodolné pelíšky pro velké psy v ineriéru i exteriéru. Důvodů je hned několik:

Snadná a rychlá údržba velkého lehátka i jeho okolí

Při běžném úklidu se lehátko Anadi očistí vlhkou houbičkou, při vytírání místnosti se přejede mopem nejen prostor pod lehátkem, ale i lehátko samotné. To samé při luxování nebo zametání. Při větším znečištění nebo zápachu lze lehátko ve vaně nebo sprchovém koutě osprchovat (u venkovního lehátka za použití hadice) a vyčistit pomocí kartáčku a běžného čisticího prostředku z obou stran. Nechá se chvíli okapat a vrátí se na místo. Věřte nebo ne, po zaběhnutí je dokonalá očista velkého lehátka ve vaně nebo sprchovém koutě čtvrt hodinovou záležitostí. Potah z unikátního materiálu Batyline® lze sundat a vyprat v pračce na 40 stupňů, není to však nutné, neboť výše popsaným rychlým způsobem se vyčistí i velmi znečištěné lehátko naprosto dostatečně. Batyline® je materiál opravdu jedinečných vlastností, nevstřebává vlhkost, je prodyšný a odolný proti plísním. Po namočení rychle schne. Konstrukce lehátka Anadi z ušlechtilé nerezové oceli se může bez obav z jejího poškození vystavit proudu vody ve sprše nebo při očistě venkovního lehátka proudu vody ze zahradní hadice.

Dostatečně pevné a odolné lehátko pro velké psy

Lehátko Anadi je vyrobené z nejkvalitnějších materiálů původem ze zemí EU promyšleným a sofistikovaným způsobem. 

Postel pro velké psy v interiéru

Pohodlné lehátko Anadi je výbornou prevencí vůči otlakům a představuje ideální ortopedickou podporu. Těžkým psů a seniorům se z vyvýšeného pelíšku mnohem lépe vstává, že z pelíšku umístěného na podlaze. V interiéru je možné lehátko Anadi "vylepšit" jednoduchou úpravou - k lehátku se jednoduchým způsobem připevní velká matrace Anadi a rázem se změní na luxusní postel pro velké psy. V nabídce jsou originální matrace Anadi s podhlavníkem nebo bez, byly vyvinuty s ohledem na účelnost a jednoduchou údržbu. Jsou lehké, rychleschnoucí, z odolného materiálu, vejdou se do bubnu pračky i v největší velikosti.  V nabídce jsou rovněž matrace Anadi z umělé kůže, které se udržují vlhkým hadříkem. Matrace lze využít i samostatně, například při cestování.

S ohledem k výše zmiňovanému je třeba podotknout, že originální matrace Anadi úklid domácnosti s velkým psem příliš nezkomplikuje, neboť byla koncipovaná s ohledem na všestrannou účelnost.

Ideální voděodolný vekovní pelíšek pro velké psy

Lehátko Anadi po dešti velmi rychle schne, voda jím částečně prochází. Díky vysoce kvalitním použitým materiálům může být umístěné celoročně na nezastřešeném nechráněném místě. Nemusíte už řešit žádné uklízení pelíšků při každé přeháňce, žádné vysušování promočených pelíšků. Po dešti je lehátko použitelné prakticky ihned. 

V létě, při umístění na slunci se potah Batyline® nezahřívá, a to ani tmavé barvy. Díky vysoké odolnosti materiálu proti UV záření jsou barvy stabilní i a přímém slunci, neblednou.

Pokud máte plemeno, které má rádo zimu a zdržuje se hodně na zahradě nehledě na počasí, může využívat tyto pelechy pro velké psy skutečně po celý rok a bez omezení. Jen sníh je třeba z povrchu lehátka sklepnout nebo smést.